Anthony's verhaal

Mijn eerste golfervaring had ik al toen ik nog een kleine jongen was. Toen mochten mijn zussen en ik samen met mijn ouders naar een golfterrein gaan. Echt golfen konden we nog niet, maar we kregen wel de kans om wat balletjes te ‘slaan’ op de driving range. 

Nadien kwam er van golf spelen niet veel in huis... tot ik op 12 jarige leeftijd op vakantie was in het zuiden van Frankrijk. Daar hadden we een vakantiewoning met zicht op een golfterrein. Iedere dag opnieuw zag ik de spelers voorbij lopen, hoorde ik hun afslaan met hun driver en af en toe een FORE! 

In de vakantiewoning lagen er nog oude golfclubs van mijn grootouders. Dus vroeg ik aan mijn mama om nog eens naar de driving range te gaan. Mijn mama legde me kort de basis van de golfswing uit en toen was het aan mij. De eerste ballen vlogen langs alle kanten, maar dan plots,... 50m ver en kaarsrecht! Toen kreeg ik de golfmicrobe te pakken. Dat gevoel bij die eerste goeie bal was onbeschrijfelijk. Dit werkte verslavend en ik wou meer. 

Terug in België duurde het niet lang voor ik was ingeschreven in een golfschool. Daar nam ik regelmatig les met als gevolg dat ik al gauw verbeterde en aan wedstrijden kon deelnemen. 

Na een jaartje lid te zijn in de golfschool, ging ik naar Golf &Country Club  in Oudenaarde. Daar had ik betere faciliteiten en de mogelijkheid om nog meer te verbeteren. Ik voelde mij al snel thuis op het golfterrein en had ook snel door dat ik hier mijn leven van wou maken. Maar om golfpro te worden moest ik, en nu nog steeds, veel verbeteren. 

Dus gingen mijn ouders en ik op zoek naar een oplossing... Die oplossing was de Lee Westwood Golfschool in Manchester. Daar speelde ik een volledig jaar van ‘s morgens tot ‘s avonds golf, wat natuurlijk een positieve invloed had op mijn golfspel. Op de golfschool leerde ik de Golf Performance Bars kennen! Deze konden we kopen bij onze fitness coach.

Omdat het in Engeland vaak koud, nat en winderig was, leek het mij een goed idee om die Performance Bars eens uit te testen. “Om de drie holes 1/3 van de reep opeten”, zei de fitness coach nog voor ik het terrein opging. Ik had maar één reep gekocht, dus na 9 holes nam ik mijn eerste hap, en die was verrassend lekker. Ik had de Superberry gekozen, het deed me wat denken aan die zachte Granny koekjes.

De smaak zat al goed, nu het resultaat nog... Ik ging verder zoals de coach me had gezegd, om de drie holes een grote hap. Na de 18 holes kwam ik terug binnen in het clubhuis, zonder hongergevoel en zonder vermoeid te zijn. Nu de scorecard eens goed bekijken... 

De retour was stukken beter dan de aller, zou die Energy Bar dan toch effect hebben gehad? Bij de volgende 18 holes probeerde ik het opnieuw, maar deze keer nam ik er twee mee. Het resultaat was fantastisch, mijn beste ronde ooit! De Performance Bars hadden me overtuigd!

Telefoon

+32 486 77 60 01

Adres

Tempel 25
9572 Lierde