Siberische Ginseng

Siberische Ginseng is familie van de echte Ginseng. Het is een adaptogeen kruid dat ons vermogen om met stress om te gaan verbetert. Dit kruid is vooral populair bij sporters, mensen die fysiek werk doen en iedereen die behoefte heeft aan veel adaptieve energie en uithoudingsvermogen. Het helpt het herstel na zware oefeningen. Het wordt al eeuwen gebruikt om het fysieke en mentale uithoudingsvermogen te vergroten, voor het bouwen van Bloed en om het geheugen te verbeteren. Het is een uitstekende mentale tonic en het ondersteunt mensen die veel denkwerk moeten verrichten en het helpt bij een snel herstel na extreme mentale inspanningen.
Vele mensen rapporteren dat bij gebruik van een extract van dit kruid hun concentratie scherper wordt en verschillende aspecten van hun mentale kracht verbetert. Ook een scherper gezichtsvermogen, verhoogde kleurwaarneming en een verbeterd herstelvermogen werden gerapporteerd.

Tegenwoordig wordt het veelal gebruikt om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Het verbetert de ademhaling door het vermogen van het lichaam te verbeteren om zuurstof op te nemen en efficiënt te gebruiken. Ook is het een krachtig middel om de immuniteit te regelen doordat het de weerstand tegen infecties helpt verhogen en auto immuun reacties helpt voorkomen.

Siberische Ginseng is een extreem veilig kruid waarvan duidelijk is bewezen dat het geen negatieve bijwerkingen heeft. Het bevat geen steroïden of andere gevaarlijke chemische componenten. Zijn heilzame werking komt voort uit phytochemicaliën die het zenuwstelsel en endocriene systeem helpen om op een hoger niveau te werken.

Siberische Ginseng heeft het zeldzame vermogen om zowel de korte termijn als de lange termijn energie te verhogen en is daarom bekend als een “stimulerende” tonic. Het vergroot de algemene conditie van het lichaam en tegelijk reguleert en harmoniseert het de bloeddruk en bloedsuikerspiegel.

Telefoon

+32 486 77 60 01

Adres

Tempel 25
9572 Lierde